Accu voor Laptop Notebook

De TravelMate B117-M biedt een stille werking, lange batterijduur en een garantie van drie jaar. Tegen een prijs van 550 Euro (~ $ 616), het is niet een van de goedkoopste modellen. De geïnstalleerde SSD en Windows 7 en Windows 10 Pro-versie worden weerspiegeld in de prijs.
De TravelMate B117-M is gemaakt met onderwijsinstellingen in het achterhoofd. build van het apparaat is navenant robuust. De kleine computer heeft niets meer gemeen met zijn voorganger. De netbook wordt aangedreven door een Intel-processor Braswell. Zijn rivalen zijn laptops zoals de Dell Inspiron 11 3162 , Acer Aspire One CloudBook 11 en HP’s streamen 11 . Chromebooks als de Chromebook C740 en de Medion Akoya S2015’s zijn ook tegenstanders.
De TravelMate De behuizing is gemaakt van mat, zwart plastic. De oppervlakken zijn lichtjes opgeruwd. Een plastic rand die het toestel tegen schokken beschermt frames van de basiseenheid. De laptop heeft geen zwakke punten in beide build of de stabiliteit vertonen. De scharnieren zijn strak getrokken en houden de deksel stevig op zijn plaats. Acer dat de scharnieren zijn getest op weerstaan ​​tot 25.000 openingen / sluitingen. Een onderhoud luik dat de vaste schijf Pinterest verbergt is aan de onderkant van de netbook. batterij van de computer kan niet worden verwijderd.

De interfaces hebben geen verrassingen te onthullen. Een van de twee USB-poorten ondersteunt de USB 3.0-standaard. Een video-out aanwezig is. De laptop beschikt niet over een Type-C USB-poort. De geïnstalleerde geheugenkaartlezer is traag; overbrengen van 250 JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk) werd uitgevoerd bij 24,2 MB / s. We testten de geheugenkaartlezer op de referentiekaart (Toshiba Exceria Pro 64GB SDXC UHS-II).

De geïnstalleerde WiFi module heeft een chip van Intel (7265), die ook de snelle ac standaard naast de 802.11a / b / g / h / n standaarden. De transmissie snelheden gemeten in ideale omstandigheden (geen andere Wi-Fi-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen laptop en pc-server) zijn alleen goed in de richting ontvangen. De module levert slechte tarieven wanneer de laptop verzendt data.
Acer installeert een onverlichte, splash water-proof chiclet-toetsenbord in zijn TravelMate. De vlakke, opgeruwde toetsen hebben een korte drop en duidelijk drukpunt. Het toetsenbord op de juiste opbrengsten in het centrum bij het typen op. Dit was niet vervelend, dat wel. Het toetsenbord heeft een algemeen zeer goede indruk. Ook geschikt voor veelvuldig typesessies. De multitouch ClickPad heeft een oppervlakte van ongeveer 10.5×6 cm. Zo biedt veel ruimte voor gesture control. slanke oppervlak van de pad niet voorkomen dat de vingers glijden; het heeft een korte drop en duidelijk drukpunt.
De TravelMate is ingericht met een matte, 11,6-inch scherm. Het heeft een native resolutie van 1366×768 pixels. De helderheid (214,9 cd / m) te laag is, maar het contrast (574: 1) als bevredigend te noemen. Positief: Het scherm nooit tentoongesteld PWM flikkeren.
Het scherm toont de DeltaE 2000 verschuiving van 10,29 bij levering. Een tarief van minder dan 3 zou wenselijk zijn. Voorts heeft het scherm een ​​blauwachtige tint.
Levert de Acer TravelMate met een kijkhoek afhankelijke TN paneel. Zo is het scherm is niet leesbaar is vanuit elke positie. De TravelMate is niet echt geschikt outdoor; zijn helderheid zichtbaar druppels in de batterij mode (180 cd / m²).

http://koopaccu.webstarts.com/accu_hp_compaq_6830s.html

http://linzhong.peaksmaker.com/2016/09/02/nieuwe-accu-dell-xps-m1530/

http://www.superweb.de/kopenaccu/accu_hp_compaq_6710b/index.htm

http://fangshou.pepper-site.com/blog/accu-hp-compaq-6710b

http://kopenaccu.doodlekit.com/home/accu-dell-xps-m1530

http://koopaccu.qsite.dk/186241/accu-hp-compaq-6710b

http://koopaccu.qsite.dk/185340/Accu-HP-Pavilion-dv6

https://koopaccu.carbonmade.com/projects/6195814

http://laptopaccu.dipago.de/dell_vostro_3500_accu.html

http://www.devote.se/chuixiao/accu-compaq-presario-cq61–30543613

http://bookyourbarber.com/yaobai/2016/08/31/accu-compaq-presario-cq61/

http://koopaccu.zohosites.com/accu-hp-elitebook-8440p.html

http://laptopaccu.postbit.com/accu-hp-elitebook-8540w-koop.html

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>